Відбулось засідання Ради братства

 

 

Після реорганізації старостату братства з його відділами в Раду координаторів напрямків роботи братства 15 жовтня відбулось її перше засідання. Відкриваючи його, священик Віктор Палош оголосив сім пунктів порядку денного та ознайомив учасників з їхнім змістом. Після жвавого обговорення кожного з них були прийняті відповідні рішення.

Зокрема, для доопрацювання певних положень Статуту та його відповідність зі Статутами інших молодіжних православних організацій України було доручено координатору зовнішніх зв’язків та юристу підготувати Загальним зборам проект нового Статуту, а координатору з організаційної роботи розповсюдити його для попереднього аналізу кожним членом братства.

Крім того, учасники розглянули проблеми, які виникли в роботі напрямків, а також об’єднали напрямки місіонерства та зовнішніх зв’язків в один та відкрили два нових: реставраційний (допомоги храмам) та спортивний. Особливо зупинились на життєдіяльності бібліотеки, проведенні Зустрічі православної молоді в Почаєві та Різдвяного концерту. Також було призначено Ганну Стинич в. о. голови братства на період з 27 жовтня по 8 листопада у зв’язку з участю керівництва в молодіжному форумі «Феодоровський городок» у Москві.      

 

Священик Віктор Палош